Garantie

Garantie

 

Voor alle producten die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Het bestelde product moet in alle redelijkheid voldoen aan dat wat jij ervan verwacht.  Als dat niet zo is willen wij dat graag weten! Samen met jou kijken we dan wat de beste oplossing is.

 

Klachten

 

Heb je een klacht over Living with courage of over een product dat je van ons ontvangen hebt? Lees hieronder daar meer over.

Als je een product hebt ontvangen wat beschadigd is, meld dit dan zo snel mogelijk na ontvangst bij Living with courage door te mailen of een WhatsApp bericht te sturen. Vergeet hierbij niet je bestelnummer te vermelden. Na het ontvangen van jouw bericht zullen wij contact met jou opnemen en vragen om het product naar ons te retourneren. De kosten van terugzending ontvang je terug nadat wij geconstateerd hebben dat het product beschadigd is geraakt. In geval van beschadiging zullen wij  je bestelling nogmaals kosteloos naar je verzenden. Wanneer het product een langere levertijd heeft of niet meer voorradig is, zullen wij met jou hierover contact opnemen. Je kunt dan ervoor kiezen te wachten tot het product weer leverbaar is of wij betalen je het aankoopbedrag van het product terug.

Ben je niet tevreden over Living with courage, laat ons dit dan weten. Stuur een mail naar info@livingwithcourage.nl en vertel ons wat er niet naar wens is. Wij nemen binnen 7 werkdagen contact met jou op.