Retourneren en ruilen

Retourneren
Je hebt na de aankoop van een product een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgave van redenen te besluiten je product terug te sturen. Je kunt ons per e-mail melden dat je je product retour wil zenden ( info@livingwithcourage.nl ). Wij kunnen je vragen naar de reden hiervan, maar je bent niet verplicht die te geven.

Je kunt het artikel alleen terug sturen als:

 

  • het artikel compleet is
  • het artikel in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en verpakking verkeerd.

 

Je verstuurt het artikel bij voorkeur in de originele verzendverpakking. Mocht deze beschadigd zijn, dan zorg je voor een geschikte verpakking, zodat het artikel geen schade oploopt.

Je stuurt het naar het volgende adres:

 

Living with courage
Afdeling Retouren
Hoebelaan 1a
1738 BR Waarland

 

Let op: items worden op eigen risico geretourneerd/geruild en de kosten van verzending zijn ook voor eigen rekening. Wij raden aan om de zending te voorzien van een Track & Trace code zodat de zending gevolgd kan worden.

Na ontvangst van je retour zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 8 dagen op je rekening staat.

Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort.

 

Ruilen
Het ruilen van een artikel voor hetzelfde artikel in een andere maat of kleur, geldt als een nieuwe bestelling. Je retourneert je oude bestelling binnen de zichttermijn en geeft je nieuwe bestelling door zoals je gewend bent.

Moet een artikel geruild worden door een fout van ons of door een defect, dan zijn de kosten uiteraard voor onze rekening.